Sanataideohjaajien kertausharjoitus

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Sanataideohjaajien kertausharjoitusOletko valmistunut sanataideohjaajaksi ja kenties kartuttanut jo ohjaajakokemustakin? Kaipaatko kertaavaa syväsukellusta sanataiteen syövereihin niin ohjauksen kuin oman kirjoittamisesi äärellä? Haluatko kohdata kaltaisiasi, jakaa kokemuksiasi ja hengähtää hetken hyvän mielen kirjoitusharjoitusten ja voimaannuttavien lauseiden äärellä samanhenkisten seurassa?

Sanataideohjaajien kertausharjoitus on suunniteltu juuri sinulle, joka luet tätä itseksesi nyökytellen ja tyytyväisenä myhäillen. Kurssi keskittyy kolmen K:n hoitoon: kirjoitetaan, keskustellaan, kuunnellaan. Opiston idyllinen, kesäinen miljöö tarjoaa elämykselliset puitteet hetken hengähdykselle ja irtiotolle omasta arjesta. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Ajankohta

Keskiviikko 24.7. klo 15.00–20.00 ja torstai 25.7. klo 9.00–14.15

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Opettaja

Sanataideohjaaja, luovan kirjoittamisen opettaja Päivi Sirkka

Laajuus

12 oppituntia

Hinta

140 € sisältäen opetuksen, päivällisen, lounaan ja kahvin.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 33 € tai 30 € / hlö / yö kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 12 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ke 3.7.2024 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu