Aikuisten perusopetus

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Yläkoulun jälkeen » Aikuisten perusopetus

Peruskoulu aikuisille


Aikuisten perusopetus eli oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetus, on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole perusopetuksen päättötodistusta. Koulutuksen tavoitteena on peruskoulun oppimäärän suorittaminen. Voit myös korottaa perusopetuksen arvosanoja tai suorittaa vain osan perusopetuksesta.

Opinnot kestävät yleensä yhden vuoden riippuen opiskelijan lähtötasosta ja etenemisnopeudesta. Opinnoissa huomioidaan opiskelijan osaamistaso ja luodaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa opinnot etenevät oman taitotason mukaisesti.

Opinnot muodostuvat peruskouluaineiden sisältöjen kaltaisesta tarjonnasta kuten äidinkieli, ruotsi, englanti ja matemaattiset aineet. Muita kouluaineita ovat mm. historia ja yhteiskuntaoppi, tietotekniikka, kotitalous, liikunta, kuvataide, biologia, maantieto ja terveystieto.

Opiskeluaika

12.8.2021-28.5.2022

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Huom. Ilmoittautuminen koulutuksiimme tapahtuu opiston oman sähköisen järjestelmän kautta. Mikäli haku ei jostain syystä onnistu, yritä myöhemmin uudelleen tai käytä toista selainta.

Olemme yhteydessä hakijaan heti hakemuksen saapumisen jälkeen.

Opiskelukustannukset

Koulutus ja asuminen opiston asuntolassa on maksutonta. Koulutukseen sisältyy myös maksuton opiskelijalounas koulupäivinä. Asuvalle opiskelijalle kuuluvat myös aamupala, päiväkahvi ja päivällinen.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Mari Ahokas (vastaava opettaja), puh. 044 432 5623 tai mari.ahokas@epopisto.fi
Opiston toimisto, puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu