Opiskelijakortti

ep-lintu

Etusivu » Opiskelijalle » Opiskelijakortti


Käytämme Etelä-Pohjanmaan Opistossa digitaalista opiskelijakorttia, joka toimii Slice.fi -sovelluksella. Slice.fi on samalla opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin etuihin halki Suomen. Saat käyttöösi sekä paikalliset että valtakunnalliset opiskelijaedut, joita voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi.

Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!


Ohjeistus käyttöön

  1. Mikäli olet antanut luvan, siirtyvät kuvasi ja muut tietosi suoraan Wilman opiskelijarekisteristä Slice.fi -palveluun.
  2. Saat sähköpostiisi kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.
  3. Lataa Slice.fi -sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.
  4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan se on käytössä niin kauan kuin olet opiskelijana Etelä-Pohjanmaan Opistolla.


Tunnuksen pystyy resetoimaan osoitteesta www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite (joka on liitetty opiskelijakorttitunnukseen), niin saat hetken kuluttua uudet kirjautumisohjeet sähköpostiisi.

Tietojen siirtymiseen liittyvissä tai muissa kysymyksissä, ota yhteys opiston toimistoon.
Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info@slice.fi.


Lisätietoja Slicen paikallisista eduista: www.sliceseinajoki.fi (Ilmajoki, Kauhajoki, Seinäjoki, Tuuri)

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu