Henkilökunta

ep-lintu

Etusivu » Opetuspäiväkoti » Henkilökunta

Opetuspäiväkodin henkilökunta

Niina Ojala, päiväkodin johtaja

Hei! Olen Niina Ojala Seinäjoelta. Ammatiltani olen kasvatustieteen kandidaatti (kohta kasvatustieteen maisteri), ylempi sosionomi (AMK) sekä ammatillinen opettaja. Olen työskennellyt Seinäjoella varhaiskasvatuksessa 13 vuotta.  Etelä-Pohjanmaan Opistolle tulin syksyllä 2018 ammatilliseksi opettajaksi sekä toteuttamaan unelmaa uudesta opiston päiväkodista. Olen iloinen ja naurava persoona, nautin pesäpallosta valmentaen ja välillä vielä itsekin pelaillen. Talvisin lumilautailen ja hiihtelen.

Nautin lasten kanssa työskentelystä sekä opettamisesta. On ilo seurata lasten kehittymistä sekä myös opiskelijoiden matkaa varhaiskasvatuksen ammattilaisiksi. Johtajana minulla on kehittävä työote ja olen sitoutunut tekemään Opetuspäiväkoti Pääskysaaren toiminnasta laadukasta ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista.

Eerika Jouppila, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen 28-vuotias maatalon likka, kotoisin Koskenkorvalta. Valmistuin lastenohjaajaksi vuonna 2019, nyt opiskelen varhaiskasvatuksen aineopintoja Jyväskylän yliopistossa. Liiallisen vapaa-ajan välttämiseksi harrastan ja kisaan myös seiväshypyssä. Tärkeitä arvoja tässä työssä on turvallisen luottamussuhteen luominen ja lapsen aito kiireetön kohtaaminen. Uskon, että tässä kohtaa hyvin tehty työ kantaa pitkälle heidän tulevaisuuteen ja minulla on suuri ilo olla osa sitä.

Suvi Jaakkola, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Suvi Jaakkola ja asustelen perheineni Ilmajoella. Kotoisin olen Kurikasta. Valmistuin Etelä-Pohjanmaan Opistosta lastenohjaajaksi 2020 ja työskentelin valmistumisen jälkeen Kurikan kaupungin varhaiskasvatuksessa. Pääskysaaressa työskentelen pienten Leikkipääskyjen ryhmässä. Aikaisemmin olen opiskellut maisemasuunnittelun hortonomiksi (AMK), ja luonnonvara-ala on edelleen lähellä sydäntäni.

Vapaa-aikaani vietän lähinnä puutarhassa puuhaillen ja lemmikkien parissa. Luonteeltani olen huolehtiva ja aidosti välittävä, hyväntuulinen höpöttäjä. Työssäni lasten ja perheiden kanssa asetan etusijalle lasten hyvinvoinnin sekä avoimen ja luottamuksellisen yhteistyön perheiden kanssa. Yhdessä oppiminen lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa on aina ilahduttavaa. On ihanaa päästä yhdessä kehittämään meidän näköistä toiminta kulttuuria uusissa puitteissa.

Kaisa Hautamäki, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moi! Olen Kaisa ”Kaisuli” Hautamäki ja syntyperäinen Ilmajokinen. Asun Palonkylässä perheeni kanssa. Ammatiltani olen lastenohjaaja, ja toimin Päiväkoti Pääskysaaressa varhaiskasvatuksen hoitajan tehtävissä.  Alalta minulla on kokemusta noin 10 vuotta. Pidän lasten kanssa askartelusta ja liikkumisesta ja ulkoilu on mielipuuhaani. Vapaa-aikani kuluu kotona lasten kanssa maailmaa ihmetellen. Lenkkeilen ja pyöräilen myös.

Tanja Antila, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Tanja Antila ja asun Ilmajoella perheeni kanssa. Ammatiltani olen lähihoitaja ja lasten kanssa olen työskennellyt noin 6 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa yliopistossa kasvatustieteitä. Olen rauhallinen ja huumorintajuinen. Viihdyn lasten parissa leikkien, ohjaten ja opettaen. Vapaa-ajallani lähden mielelläni metsäretkelle tai pyöräilemään. Talvella hiihtelen ja laskettelen.


PÄIVÄKOTI PÄÄSKYSAARI

Päiväkoti Pääskysaari, Ilmajoentie 539, 60800 Ilmajoki
Avoinna arkisin klo 6.30-17.00
Niina Ojala, puh. 050 562 4952 tai niina.ojala@epopisto.fi
Leikkipääskyt (1-2-vuotiaat), puh. 050 373 2200, leikkipaaskyt@epopisto.fi
Laulupääskyt (2-4-vuotiaat), puh. 050 550 0935, laulupaaskyt@epopisto.fi
Luontopääskyt (4-5-vuotiaat), puh. 050 554 4696, luontopaaskyt@epopisto.fi

Jaa sivu