Henkilökunta

ep-lintu

Etusivu » Opetuspäiväkoti » Henkilökunta

Opetuspäiväkodin henkilökuntaNiina Ojala, päiväkodin johtaja

Hei! Olen Niina Ojala Seinäjoelta. Ammatiltani olen kasvatustieteen maisteri (varhaiskasvatus), ylempi sosionomi (AMK) sekä ammatillinen opettaja. Olen työskennellyt varhaiskasvatuksessa vuodesta 2002.  Olen iloinen ja nauravainen persoona, nautin ulkoilusta ja liikkumisesta. Kesäisin minut löytää pesäpallokentän laidalta sekä talvisin voidaan törmätä hiihtoladulla tai lumilautaillessa. Myös mökkeily on lähellä sydäntäni.

Nautin lasten kanssa työskentelystä sekä opettamisesta. Olen paljon mukana päiväkodin arjessa, auttaen ja ohjaten. On ilo seurata lasten kehittymistä sekä myös opiskelijoiden matkaa varhaiskasvatuksen ammattilaisiksi. Johtajana minulla on kehittävä työote ja olen sitoutunut tekemään Opetuspäiväkoti Pääskysaaren toiminnasta laadukasta ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista.Tanja Antila, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkodin varajohtaja

Hei! Olen Tanja Antila ja asun Ilmajoella perheeni kanssa. Ammatiltani olen lähihoitaja ja lasten kanssa olen työskennellyt noin 6 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa yliopistossa kasvatustieteitä. Olen rauhallinen ja huumorintajuinen. Viihdyn lasten parissa leikkien, ohjaten ja opettaen. Vapaa-ajallani lähden mielelläni metsäretkelle tai pyöräilemään. Talvella hiihtelen ja laskettelen.
Eerika Jouppila, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Eerika Jouppila, kotoisin kivenheiton päästä Koskenkorvalta. Olen ammatiltani lastenohjaaja, mutta haluan kehittää itseäni kouluttautumalla lisää ja opiskelen Jyväskylän yliopistossa varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Luonteeltani olen aidosti positiivinen ja innostuva, siksi koen tulevani lasten kanssa hyvin toimeen. Työssä minulle on tärkeää lapsen aito kiireetön kohtaaminen ja hyvän luottamussuhteen luominen. Minulle on tärkeää saada lapsi tuntemaan itsensä tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi. Toteutan positiivista pedagogiikkaa ja tykkään hassutella lasten kanssa. Minut saattaa nähdä usein mukana lasten leikeissä.

Tämän työn lisäksi valmennan trampoliinivoimistelua ja akrobatiaa Seinäjoella. Liikunta ja hyvinvointi on minulle hyvin lähellä sydäntä ja liikunnalliset arvot näkyvät myös täällä työssäni. Nähdään arjessa!
Suvi Jaakkola, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Suvi Jaakkola ja asustelen perheineni Ilmajoella. Kotoisin olen Kurikasta. Valmistuin Etelä-Pohjanmaan Opistosta lastenohjaajaksi vuonna 2020 ja työskentelin sen jälkeen Kurikan kaupungin varhaiskasvatuksessa. Pääskysaaressa olen työskennellyt päiväkodin avaamisesta alkaen ensin Leikkipääskyjen ja nykyisin Laulupääskyjen ryhmässä. Aikaisemmin olen opiskellut maisemasuunnittelun hortonomiksi (AMK), ja luonnonvara-ala on edelleen lähellä sydäntäni.


Vapaa-aikani kuluu paljolti perheen parissa ja arjen puuhissa, mutta vietän mielelläni aikaa puutarhassa puuhaillen sekä käsitöiden ja lemmikkien parissa. Luonteeltani olen huolehtiva ja aidosti välittävä, hyväntuulinen höpöttäjä. Työssäni lasten ja perheiden kanssa asetan etusijalle lasten hyvinvoinnin sekä avoimen ja luottamuksellisen yhteistyön perheiden kanssa. Yhdessä oppiminen lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa on aina ilahduttavaa.Kaisa Hautamäki, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moi! Olen Kaisa ”Kaisuli” Hautamäki ja syntyperäinen Ilmajokinen. Asun Palonkylässä perheeni kanssa. Ammatiltani olen lastenohjaaja, ja toimin Päiväkoti Pääskysaaressa varhaiskasvatuksen hoitajan tehtävissä.  Alalta minulla on kokemusta noin 10 vuotta. Pidän lasten kanssa askartelusta ja liikkumisesta ja ulkoilu on mielipuuhaani.

Vapaa-aikani kuluu kotona lasten kanssa maailmaa ihmetellen. Lenkkeilen ja pyöräilen myös.

Tiia Peräsalo, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Tiia Peräsalo ja asustelen perheeni kanssa Seinäjoella. Valmistuin Etelä-Pohjanmaan Opistosta lastenohjaajaksi vuonna 2022. Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt töitä Päiväkoti Pääskysaaressa. Aikaisemmin olen opiskellut media-alaa, mutta sen töiden vähyyden takia halusin tehdä elämälläni jotain muuta. Opiskelen tällä hetkellä Oulun yliopistossa varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Työssäni pidän tärkeänä turvallisia arjen rytmejä, kiireettömyyttä sekä huolettomuutta yhdistettynä toiminalliseen tekemiseen. Pidän tärkeänä myös aikaa lapselle tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä aikuisen rakastavaa läsnäoloa.

Vapaa-aikani käytän metsäretkillä palautuen ja vaelluksilla Lapin erämaissa valokuvaillen sekä salilla ja lenkillä satunnaisesti käyden.Johanna Åkerman, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Johanna Åkerman, syntyperäinen ilmajokinen. Asun perheeni kanssa Ilmajoen keskustan läheisyydessä.

Terveys, turvallisuus, läheisyys, läsnäolo, aito kiinnostus sekä liikunta ovat asioita, joita arvostan ja jotka näkyvät myös työssäni lasten kanssa. Vapaa-aikani vietän usein liikkuen, mökkeillen, matkustellen, käsitöitä tehden sekä viettäen aikaa perheeni kanssa.


 Ida Pajula, varhaiskasvatuksen hoitaja

Olen Ida, väelle tuttavallisemmin Iitu.
Ei sojota peukku kämmessä,
mun otteessa pysyy tukevasti myös liitu.

Ripaus hämäläistä hitautta, lempeyttä ja rauhaa, vauhtiraidat idästä ja moottori, joka aina pauhaa!

Näpertely, musisointi, käsityöt ja taide,
mun vapaa-ajan kohteeseeni vie se luova raide.

Ennen passailin nälkäisiä,
kakskyt vuotta herkkuja,
sitten tiesin tahtovani tehdä muita juttuja.

Keväällä 23 sain lastenohjaajan paperit.
Pääskysaareen laskeuduin ja sain asiakkaat ihan superit!Minna Kallio, varhaiskasvatuksen hoitaja

Hei, olen Minna Kallio, kiltti ”Mimmu” – mummo, syntyperäinen etelä-pohjalainen. Asun poikani kanssa Seinäjoella, Kivistössä. Olen kasvattanut neljä omaa lasta ja olen kolmen onnellinen isoäiti. Valmistuin lastenohjaajaksi 2023 tammikuussa ja työskentelen nyt Päiväkoti Pääskysaaressa. Entinen kaupan täti on nyt siis unelmatyössään lastenohjaajana!

Haluan olla lapsille turvallinen, helposti lähestyttävä ja lämmin hoitaja, joka hassuttelijana heittäytyy täysillä menoon mukaan, mutta osaa pitää sopivat rajat. Leikki on tärkeä osa lapsen arkea.

Päiväkodin askarteluhetket ovat minun vahvuuteni tiimissämme.Sofi Kuusniemi, varhaiskasvatuksen hoitaja

Suut suppuun ja korvat hörölle:
Olen Sofi Kuusniemi, uusperheen äiti Seinäjoelta. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen työskennellyt lasten parissa jo vuodesta 2005. Pääskysaaressa olen aloittanut lastenhoitajana elokuussa 2023.

Olen työssäni rauhallinen ja johdonmukainen. Laulan, luen ja sadutan lapsia mielelläni. Pidän tärkeänä rikastuttaa lasten omaa mielikuvitusta, jokainen päivä on seikkailu. Teen työtäni aina lapsilähtöisesti ja kohtaan jokaisen lapsen yksilöllisesti. Olen se turvallinen ja läsnäoleva aikuinen jonka luo lapset voivat aina tulla.

Vapaa-aikani vietän mökkeillen, kutoen, koiran kanssa lenkkeillen ja lasten sekä lapsenlapsien kanssa touhuten.Taina Koskela, varhaiskasvatuksen lastenohjaaja

Hei! Olen Taina Koskela ja asun Kurikassa perheeni kanssa. Ammatiltani olen lastenohjaaja. Työkokemusta minulla on lastensuojelualalta 12 vuotta, varhaiskasvatuksessa olen aloittanut keväällä 2023.

Luonteeltani olen rauhallinen ja lempeä. Työssä minulle on tärkeää lasten aito kohtaaminen, että lapset saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, hetkessä elämistä ja läsnäoloa. Ulkoilut lasten kanssa on mukavaa puuhaa!

Vapaa-aikani kuluu kotona perheen kanssa touhuten, metsäretkillä ja koiran kanssa lenkkeillen.Heli Kojonen, varhaiskasvatuksen opettaja

Heippa! Olen varhaiskasvatuksen opettaja (sosionomi AMK) Heli Kojonen ja asun perheeni kanssa Ilmajoella. Aiemmilta ammateiltani olen viittomakielentulkki (AMK) sekä artesaani.

Työssäni haluan kohdata lapsen ja perheen aidosti ja luoda luottamuksellisen suhteen. Kohtaamisessa keskeistä minulle on kiireettömyys, lapsen arvostaminen ja vapaa syli. Tulkkauskokemukseni vuoksi olen kiinnostunut lapsen kielenkehityksestä sekä kommunikaatiota tukevien ja korvaavien menetelmien käytöstä arjessa.

Maahanmuuttajaperheet ja eri kulttuurit ovat minulle myös tärkeitä. Vapaa-ajallani nautin perheen kansssa olemisesta, lukemisesta, kädentaidoista ja luonnossa kulkemisesta.Terhi Pakkala, varhaiskasvatuksen opettaja (sij.), varhaiskasvatuksen hoitaja 

Hei! Olen Terhi Pakkala, kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Toimin tällä hetkellä uusimman ryhmän, Laavupääskyjen vs. opettajana. Ammateiltani olen tradenomi ja lastenohjaaja. Olen asunut 2,5 vuotta ulkomailla, ja nyt koenkin innostavana tehdä töitä maahanmuuttajaperheiden kanssa.

Harrastan musiikkia, ja luonto on minulle tärkeä voimavara.YHTEYSTIEDOT

Päiväkoti Pääskysaari, Ilmajoentie 539, 60800 Ilmajoki, puh. 0505547076
Avoinna arkisin klo 6.30-17.00
Päiväkodin johtaja Niina Ojala, puh. 050 562 4952 tai niina.ojala@epopisto.fi
Varajohtaja Tanja Antila, puh. 0505547076 tai tanja.antila@epopisto.fi

Leikkipääskyt (1-2-vuotiaat), puh. 050 373 2200, leikkipaaskyt@epopisto.fi
Laulupääskyt (2-3-vuotiaat), puh. 050 550 0935, laulupaaskyt@epopisto.fi
Lorupääskyt (3-4-vuotiaat), puh. 050 5482295, lorupaaskyt@epopisto.fi
Laavupääskyt (4-vuotiaat), puh. 050 372 6619, laavupaaskyt@epopisto.fi
Luontopääskyt (4-5-vuotiaat), puh. 050 554 4696, luontopaaskyt@epopisto.fi

 

Jaa sivu