Henkilökunta

ep-lintu

Etusivu » Opetuspäiväkoti » Henkilökunta

Opetuspäiväkodin henkilökunta

Niina Ojala, päiväkodin johtaja

Hei! Olen Niina Ojala Seinäjoelta. Ammatiltani olen kasvatustieteen kandidaatti (kohta kasvatustieteen maisteri), ylempi sosionomi (AMK) sekä ammatillinen opettaja. Olen työskennellyt Seinäjoella varhaiskasvatuksessa 13 vuotta.  Etelä-Pohjanmaan Opistolle tulin syksyllä 2018 ammatilliseksi opettajaksi sekä toteuttamaan unelmaa uudesta opiston päiväkodista. Olen iloinen ja naurava persoona, nautin pesäpallosta valmentaen ja välillä vielä itsekin pelaillen. Talvisin lumilautailen ja hiihtelen.

Nautin lasten kanssa työskentelystä sekä opettamisesta. On ilo seurata lasten kehittymistä sekä myös opiskelijoiden matkaa varhaiskasvatuksen ammattilaisiksi. Johtajana minulla on kehittävä työote ja olen sitoutunut tekemään Opetuspäiväkoti Pääskysaaren toiminnasta laadukasta ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista.

Juha-Matti Laakso, varhaiskasvatuksen opettaja

Hei! Olen Juha-Matti Laakso ja olen kotoisin Kurikasta, mutta työmatkani kuljen nykyisin Seinäjoelta. Ammatiltani olen kasvatustieteiden kandidaatti. Työkokemusta minulle on kertynyt jo noin 7 vuoden ajalta erilaisista päiväkotiryhmistä. Lisäksi olen saanut työskennellä Etelä-Pohjanmaan Opiston ammatillisen koulutuksen parissa viimeiset 9 kk. Olen rauhallinen, pohtiva ja huumorintajuinen luonne, joka tykkää myös suunnistella ja hiihdellä ympäri metsiä ja peltoja.

Päiväkotityössä hankin yleensä reikiä polviini (housuihin) eli tykkään touhuta lasten kanssa niin pihalla kuin ulkona. Päiväkoti Pääskysaaressa aion pitää hauskaa lasten kanssa joka päivä – rajoja kuitenkaan unohtamatta. Haluan pitää hyvää huolta myös tiimistäni eli työyhteisön toimivuus on minulle tärkeä asia. Odotan kovasti, että pääsen yhdessä lasten, työntekijöiden ja huoltajien kanssa luomaan uudesta päiväkodistamme hienon toimintaympäristön meille kaikille.    

Eerika Jouppila, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen 28-vuotias maatalon likka, kotoisin Koskenkorvalta. Valmistuin lastenohjaajaksi vuonna 2019, nyt opiskelen varhaiskasvatuksen aineopintoja Jyväskylän yliopistossa. Liiallisen vapaa-ajan välttämiseksi harrastan ja kisaan myös seiväshypyssä. Tärkeitä arvoja tässä työssä on turvallisen luottamussuhteen luominen ja lapsen aito kiireetön kohtaaminen. Uskon, että tässä kohtaa hyvin tehty työ kantaa pitkälle heidän tulevaisuuteen ja minulla on suuri ilo olla osa sitä.

Suvi Jaakkola, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Olen Suvi Jaakkola ja asustelen perheineni Ilmajoella. Kotoisin olen Kurikasta. Valmistuin Etelä-Pohjanmaan Opistosta lastenohjaajaksi 2020 ja työskentelin valmistumisen jälkeen Kurikan kaupungin varhaiskasvatuksessa. Pääskysaaressa työskentelen pienten Leikkipääskyjen ryhmässä. Aikaisemmin olen opiskellut maisemasuunnittelun hortonomiksi (AMK), ja luonnonvara-ala on edelleen lähellä sydäntäni.

Vapaa-aikaani vietän lähinnä puutarhassa puuhaillen ja lemmikkien parissa. Luonteeltani olen huolehtiva ja aidosti välittävä, hyväntuulinen höpöttäjä. Työssäni lasten ja perheiden kanssa asetan etusijalle lasten hyvinvoinnin sekä avoimen ja luottamuksellisen yhteistyön perheiden kanssa. Yhdessä oppiminen lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa on aina ilahduttavaa. On ihanaa päästä yhdessä kehittämään meidän näköistä toiminta kulttuuria uusissa puitteissa.

Jutta Haapanen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moi! Olen Jutta Haapanen ja asun Ilmajoella. Ammatiltani olen lähihoitaja lasten ja nuorten osaamisalasta. Olen työskennellyt Seinäjoen varhaiskasvatuksessa reilu kolme vuotta ja nyt innokkaana työskentelemässä opetuspäiväkoti Pääskysaaressa. Lasten kanssa tykkään laulaa ja leikkiä, ihmetellä ja ihastella, oppia ja oivaltaa sekä hassutella ja hupsutella.

Vapaa-aikani kuluu kahden koiran kanssa touhutessa sekä villasukkia neuloessa.

PÄIVÄKOTI PÄÄSKYSAARI

Päiväkoti Pääskysaari, Ilmajoentie 539, 60800 Ilmajoki
Avoinna arkisin klo 6.30-17.00
Niina Ojala, puh. 050 562 4952 tai niina.ojala@epopisto.fi
Leikkipääskyt (1-2-vuotiaat), puh. 050 373 2200, leikkipaaskyt@epopisto.fi
Laulupääskyt (2-4-vuotiaat), puh. 050 550 0935, laulupaaskyt@epopisto.fi
Luontopääskyt (4-5-vuotiaat)

Jaa sivu