Lääketiede, lyhyt

ep-lintu

Hae mukaan!

Hakuaika 10.12.2018–12.7.2019
Huomaathan, että opiskelijavalintoja tehdään jo ennen virallisen hakuajan päättymistä viikoilla 8, 14 ja 22. Viimeiset valinnat teemme hakuajan päätyttyä.

Etusivu » Koulutustarjonta » Opintolinjat 2019-2020 » Lääketiede, lyhyt

Tähtäimessä lääketieteen opinnot?

LÄÄKETIEDE, LYHYT

Lääketieteen pääsykokeeseen valmentava linja, jolla opetus kestää ainoastaan kevätlukukauden (7.1.-8.5.2020). Linja on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on jo kohtalaisen hyvät tiedot lukion fysiikassa ja kemiassa.

Opetuksessa keskitytään erityisesti fysiikkaan ja kemiaan, biologian kurssit kerrataan lukion opettajan ja lääkärien opettaessa. Orientoivalla kurssilla käsitellään kansansairauksia ja kurssilla on asiantuntijoiden luentoja.

Kevään aikana harjoitellaan lääketieteellisten aineistojen ymmärtämistä ja vastaamista tekstin pohjalta. Harjoituspääsykokeita (simuloituja) kokeita on keväällä neljä.

Ryhmä motivoi opiskelemaan, kun kaikilla on sama tavoite.

Opintojen sisältö

  • Fysiikka
  • Kemia
  • Biologia
  • Orientoiva opetus
  • Pääsykokeen vastaustekniikka
  • Simuloidut kokeet

Opiskeluaika

7.1.–8.5.2020

Pääsyvaatimukset

Lukio tai muu vastaava koulutus

Hakeminen

Hakuaika 10.12.2018–12.7.2019. Huomaathan, että opiskelijavalintoja tehdään jo ennen virallisen hakuajan päättymistä viikoilla 8, 14 ja 22. Viimeiset valinnat teemme hakuajan päätyttyä.

Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Hakemuksen liitteenä tulee olla ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus tai viimeinen lukion jaksotodistus. Liitteeksi käyvät myös vastaavat todistukset muista oppilaitoksista. Kevään 2019 ylioppilaat voivat toimittaa liitteet myöhemmin sähköpostitse osoitteeseen: liitteet@epopisto.fi.

Opiskelukustannukset

Opiskelukustannukset: opinnot, ruokailu ja asuminen

Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Opistolla asumiseen saat lisäksi 88,87e/kk asumislisää Kelalta. Huomaathan, että opistolla asuva täysi-ikäinen opiskelija saa opintotuen aina täysimääräisenä. Katso lisätietoa opintotuesta Kelan sivuilta.

 

Ennakkotieto. Muutokset mahdollisia.

LISÄTIETOJA

Elisa Männistö (vastaava opettaja)
puh. 044 432 5604 tai elisa.mannisto@epopisto.fi

Jaa sivu