Lääketiede, lyhyt

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Opintolinjat » Lääketiede, lyhyt

Tähtäimessä lääketieteen opinnot?


Lääketieteen pääsykokeeseen valmentava linja, jolla opetus kestää ainoastaan kevätlukukauden (3.1.-25.5.2022). Lääketieteen lyhyellä opintolinjalla opiskellaan lukion fysiikan, kemian ja biologian kurssit. Linja on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on jo kohtalaisen hyvät tiedot lukion fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.

Linjalla on mahdollisuus valmistautua kevään ylioppilastutkinnon kokeisiin ja harjoitella Abitin käyttöä. Halutessaan opiskelija voi tehdä fysiikan, kemian, matematiikan ja/tai biologian preliminäärikokeen ennen ylioppilaskirjoituksia. Järjestämme erikseen lyhyen valmennuksen äidinkielen ylioppilaskokeeseen.

Erityisenä painotuspisteenä linjalla on fysiikan ja kemian laskurutiinin kehittäminen. Biologian kurssit kerrataan lukion opettajan ja lääkärien opettaessa.

Linjalla Opiskeluun kuuluu neljä harjoituspääsykoetta kevätlukukaudella. Lääketieteen opintolinjalla opiskelet yhdessä muiden kanssa kohti samaa tavoitetta. Hyvä yhteishenki ja tasokas opetus tekevät opiskeluvuodestasi onnistuneen!


Ovi lääkikseen aukesi opiston kautta – Lue opiskelijatarina!

Opintojen sisältö

  • Lukion fysiikan kurssit
  • Lukion kemian kurssit
  • Lukion biologian kurssit
  • Harjoituspääsykokeet (4 kpl)
  • Sähköisen yo-kokeen ohjelmien harjoittelu
  • Äidinkielen yo-valmennus
  • Sähly ja kehonhuolto
  • Lisäksi valittavanasi on laaja valikoima muita opintoja sekä avoimen yliopiston opintoja opiston tarjonnasta

Opiskeluaika

3.1.-25.5.2022

Pääsyvaatimukset

Lukio tai muu vastaava koulutus

Hakeminen

Hakuaika 23.2.-31.7.2021. Lisähaku vapaille opiskelupaikoille 1.8. alkaen. Haku sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Varaudu lähettämään koulutodistuksesi hakemuksen yhteydessä (pdf-, doc- tai rtf-tiedostona).

Huom. Ilmoittautuminen koulutuksiimme tapahtuu opiston oman sähköisen järjestelmän kautta. Mikäli haku ei jostain syystä onnistu, yritä myöhemmin uudelleen tai käytä toista selainta.

Opiskelukustannukset

Linjalla opiskelu on maksullista. Kuukausittain suoritettava opintomaksu muodostuu opetuksesta, valitsemistasi ruokailuista ja mahdollisista asumiskustannuksista.

Tarkemmat tiedot opintomaksuista voit katsoa täältä.

Opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Opistolla asumiseen saat lisäksi 88,87€/kk asumislisää Kelalta. Huomaathan, että opistolla asuva täysi-ikäinen opiskelija saa opintotuen aina täysimääräisenä. Katso lisätietoa opintotuesta Kelan sivuilta.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Juuso Sääksvuori (vastaava opettaja), puh. 050 331 7751 tai juuso.saaksvuori@epopisto.fi
Opiston toimisto, puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu