fbpx

VAKAVA-valmennus

ep-lintu

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen 27.3.2020 mennessä
HAE TÄSTÄ

Etusivu » Koulutustarjonta » Pääsykoevalmennukset » VAKAVA-valmennus

Tavoitteena kasvatustieteen opinnot tai opettajakoulutus?

VAKAVA-VALMENNUS

Osallistu valmennukseen ja ota koko käden ote aineistoon yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Kasvatustieteen opiskelijoista 40% valitaan edelleen valintakokeen kautta. Opiskelijavalintojen viimeisenä vaiheena on soveltuvuuskoe, johon kaikkien tulee osallistua. Molempiin vaiheisiin voi ja kannattaa valmistautua hyvin! Kasvatustieteellisen alan VAKAVA-koe perustuu kokeessa jaettavaan aineistoon. Lisäksi alalla on soveltuvuuskoe. 

 

Järjestämämme VAKAVA-valmennus on kaksiosainen:

1. Aineistokoeharjoittelu (30.3.-23.4.2020) sisältää tekstin lukemista, ymmärtämistä ja kysymystekniikkaa. Samalla pohditaan tarkoituksenmukaista ajankäyttöä ja vastaustekniikkaa. Opettajat auttavat sinua aineiston laaja-alaisessa ymmärtämisessä.

2. Soveltuvuuskoeharjoittelussa (27.4.-7.5.2020) opitaan mm. ryhmätehtävän, yksilöhaastattelun ja osaamisnäytteen keskeiset kohdat.

Päivien ohjelmaa rakennetaan yhdessä opiskelijoiden kanssa vuorovaikutuksessa. Kuulemme toiveesi ja annamme yksilöllisiä ohjeita. 

Opiskeluaika

Valmennus ajalla 30.3.-7.5.2020

Tiedoksi valmennukseen osallistuville

Suomen hallitus on 16.3.2020 ilmoittanut valmiuslain ottamisesta käyttöön COVID-19-viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös kurssien järjestämiseen.

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi kaikissa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutuksissa on siirrytty etäopetukseen. Näin varmistamme opettajiemme ja opiskelijoidemme turvallisuuden. Kaikki kevään pääsykoevalmennukset toteutetaan suunniteltujen aikataulujen mukaisesti etäopetuksena. Seuraamme tilannetta sekä valtakunnallisia ohjeistuksia pandemiaan liittyen.

Valintakoe

VAKAVA-koe pidetään 24.4.2020 klo 13.00-16.00 valitsemassasi yliopistossa.

Hinta

350 € sisältäen opetuksen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 27.3.2020 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Ennakkotieto. Muutokset mahdollisia.

LISÄTIETOJA

Marja Hautala (kasvatustieteen vastuuopettaja)
puh. 050 468 3317 tai marja.hautala@epopisto.fi

Jaa sivu