Luovan kirjoittamisen monimuoto-opinnot

ep-lintu

Hae mukaan!

Hakuaika 21.2.-22.8.2023. HAE TÄSTÄ!

Etusivu » Koulutustarjonta » Monimuoto-opinnot » Luovan kirjoittamisen monimuoto-opinnot

Monimuoto-opiskelijana opiskelet sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa!

Monimuoto-opinnot
Luovan kirjoittamisen monimuotolinjalla opiskelet itsenäisesti ja joustavasti ja saat opintoihisi tukea ja ohjausta!

Haluatko opiskella joustavasti ja itsenäisesti, mutta saada opintoihisi tukea ja ohjausta? Oletko työelämässä, mutta silti haluaisit kehittää osaamistasi? Monimuoto-opiskelijana syvennät tietojasi alasta ja vahvistat opiskelutaitojasi. Pääset aloittamaan korkeakouluopinnot tuetusti ja etenet opintopolullasi!

Luovan kirjoittamisen monimuoto-opiskelijana osallistut lähiopetukseen noin neljänä päivänä kuukaudessa. Lähiopetukseen osallistuminen on pakollista, ja se järjestetään opistolla (ei etäosallistumismahdollisuutta). Opintoihin sisältyy 25 op avoimen yliopiston luovan kirjoittamisen opintoja sekä valintasi mukaan toinen perusopintokokonaisuus Valinnaiset opinnot -kohdasta alta tai vaihtoehtoisesti Sanataideohjaajakoulutus, joka on opiston täydennyskoulutusta, ei yliopisto-opintokokonaisuus.

Saat tukea ja ohjausta opinnoissasi sekä ryhmältä että opettajilta!

Opintojen sisältö

LUOVAN KIRJOITTAMISEN OPINNOT (Klikkaa koulutuksen esite tästä.)

Turun avoimen yliopiston luovan kirjoittamisen opinnot (25 op)

  • Johdatus kirjoittamiseen 5 op
  • Lyriikan kirjoittaminen 5 op
  • Proosan kirjoittaminen 5 op
  • Tietokirjoittaminen 5 op
  • Draaman kirjoittaminen 5 op

VALINNAISET OPINNOT

Sanataideohjaajakoulutus (Klikkaa koulutuksen esite tästä.)

Tai jokin seuraavista perusopintokokonaisuuksista:

  • Kasvatustieteen perusopinnot 25 op
  • Psykologian perusopinnot 25 op
  • Kasvatuspsykologian perusopinnot 25 op
  • Erityispedagogiikan perusopinnot 25 op

Opiskeluaika

14.8.2023-18.5.2024

Opinnot alkavat luovan kirjoittamisen perusopintojen ensimmäisellä jaksolla keskiviikkona 30.8. klo 15.

Luovan kirjoittamisen perusopintojen lähiopetuspäivät ovat parittomina viikkoina viikolta 35/2023 alkaen ja jatkuen viikolle 11/2023. Opetukset järjestetään ke-to iltaisin klo 15:00-20:15 opistolla alkaen ke-to 30.-31.8. elokuuta. Katso koko koulutuksen lähiopetusajat ja sisällöt tästä.

Sanataideohjaajakoulutus järjestetään syksyllä 2023 parittomien viikkojen viikonloppuisin noin kerran kuussa. Koulutuksen ensimmäinen viikonloppu on pe 1.9. klo 16-20 – la 2.9. klo 9-15. Katso koko koulutuksen lähiopetusajat ja sisällöt tästä.

Valinnaisen perusopintokokonaisuuden lähiopetuspäivät ovat syyslukukauden ajan parittomien viikkojen maanantai-illat klo 17-20 ja tiistait klo 9-15  alkaen viikolla 35. Kevätlukukaudella parillisten viikkojen maanantai-illat klo 17-20 ja tiistait klo 9-15 alkaen viikolla 2. 

Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Pääsyvaatimukset

Lukio tai muu vastaava koulutus. Monimuoto-opintoja suositellaan opiskelijalle, jolla on valmiuksia korkeakouluopintoihin ja kyky aikatauluttaa ja edetä opinnoissa itsenäisesti.

Hakeminen

Hakuaika 21.2.-22.8.2023

Opiskelukustannukset

Monimuoto-opiskelu on maksullista. Kuukausittain suoritettava opintomaksu muodostuu opetusmaksusta ja mahdollisesta asumismaksusta. Opetusmaksu on 350€/kk. Maksu sisältää opetuksen ja täysihoidon lähiopetuspäivinä. Opiston toimistosta voi tiedustella myös majoitusta lähiopetuspäivien ajaksi. Majoituksen vuorokausihinta on 10 €/yö omin liinavaattein.

Opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Katso opintuesta tarkemmin tästä. Myös työskentely on mahdollista opintojen ohessa, mutta ota huomioon tulorajat. Katso lisätietoa tulojen vaikutuksesta opintotukeen tästä.

Aikuisopiskelijalla on mahdollisuus hakea myös aikuiskoulutustukea. Aikuiskoulutustuesta saat lisätietoa nettisivuilta www.aikuiskoulutustuki.fi tai työvoimatoimistoista.

Aloita yliopisto- tai AMK-opinnot Etelä-Pohjanmaan Opistolla! – Opiston esittelyvideo
Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.


LISÄTIETOJA

Päivi Sirkka (vastaava opettaja), puh. 044 4325 638 tai paivi.sirkka@epopisto.fi
Opiston toimisto, puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu