Meikkauskurssi

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Meikkauskurssi


Kauniisti aikuinen nainen, tule uudistamaan hymysi. Ansaitset sen! 

Meikkauskurssi on tarkoitettu kaikille meikkauksesta kiinnostuneille, jotka haluavat opetella ehostamista ja kehittää osaamistaan. Aiempaa kokemusta meikkauksesta ei vaadita. Kurssilla saat tietoa ja käytännön oppia meikkaamisesta. Jos siis haluat kehittyä meikkauksessa omaksi iloksesi, olet lämpimästi tervetullut kurssillemme.

Opit kurssilla kädestä pitäen niksit esimerkiksi siveltimien käyttöön ja häivytyksiin. Teet ammattilaisen avustuksella kestävän arkimeikin. Kurssilla saat tietoa mm. meikkivärien valinnasta, rajauksien onnistumisesta ja sinulle sopivista ihonhoitotuotteista. Käytännön harjoituksien myötä saat vinkit kestävään meikkiin sekä meikin muuntamiseen arjesta juhlaan.

Kurssilla et tarvitse omia välineitä tai meikkejä, vaan saat käyttöösi tarvittavat materiaalit meiltä. Kurssilla käytetään Diego dalla Palma-kosmetiikkasarjan tuotteita, ja materiaalimaksu sisältyy kurssimaksuun.

Kurssin jälkeen peilistäsi katsoo upea ja hehkuva nainen!

Ajankohta

28.-29.7.2022 (to klo 15-20 ja pe klo 9-14.15)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

12 oppituntia

Opettaja

Pia Pennala

Hinta

137 € sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 31 € tai 28 € / hlö / yö, hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 11 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 7.7.2022 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu