fbpx

AMK-valmennus

ep-lintu

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen 30.4.2020 mennessä
HAE TÄSTÄ

Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalle!

AMK-VALMENNUS

Me autamme sinua valmentautumaan valintakokeeseen monipuolisesti ja laajasti!

Yhteishaussa ammattikorkeakoulujen sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalla käytetään valintakoetta, mikäli hakija ei tule valituksi todistusvalinnan kautta. Me autamme sinua valmentautumaan valintakokeeseen monipuolisesti ja laajasti!

Valmennuksessa keskitytään päätöksentekotaitoihin, eettisiin taitoihin sekä suomen kieleen ja tekstin ymmärtämiseen. Saat tehokasta kertausta myös matematiikan ja englannin osioihin. Valmennuksen aikana tehdään harjoitustehtäviä sekä pohditaan tarkoituksenmukaista ajankäyttöä, vastaustekniikkaa ja vaikeiden kysymysten ratkaisuja.

Opiskeluaika

Valmennus ajalla 4.-29.5.2020

Tiedoksi valmennukseen osallistuville

Suomen hallitus on 16.3.2020 ilmoittanut valmiuslain ottamisesta käyttöön COVID-19-viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös kurssien järjestämiseen.

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi kaikissa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutuksissa on siirrytty etäopetukseen. Näin varmistamme opettajiemme ja opiskelijoidemme turvallisuuden. Kaikki kevään pääsykoevalmennukset toteutetaan suunniteltujen aikataulujen mukaisesti etäopetuksena. Seuraamme tilannetta sekä valtakunnallisia ohjeistuksia pandemiaan liittyen.

Valintakoe

Ammattikorkeakoulut järjestävät yhteisen valintakokeen melkein kaikkiin yhteishaun koulutuksiin. Valintakoe on digitaalinen valintakoe, jonka teet omalla kannettavalla tietokoneella.

Keväällä 2020 valintakoe järjestetään 1.−5.6.2020. Valitset valintakoepäivän ja koepaikan samalla, kun täytät hakulomakkeen.

Lisätietoja osoitteessa www.ammattikorkeakouluun.fi

Hinta

300 € sis. opetuksen ja lounaan

Huom. Hyvitämme etäopetuksena toteutetun valmennuksen hinnasta ruokailut (enintään 50 €)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.4.2020 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Ennakkotieto. Muutokset mahdollisia.

LISÄTIETOJA

Satu Koskenmaa (sosiaali- ja terveysalan vastuuopettaja)
puh. 044 432 5617 tai satu.koskenmaa@epopisto.fi

Jaa sivu