Kokoustilat ja -palvelut

ep-lintu

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokouspaketit alk. 20 € / hlö

Etusivu » Tilat ja majoitus » Kokoustilat ja -palvelut

Meille mahtuu isompikin porukka!


Opistolla järjestetään vuosittain useita erilaisia kokouksia, koulutuksia ja tilaisuuksia. Monipuoliset tilamme taipuvat moneen tarpeeseen aina muutaman hengen kokouksista isompiin seminaareihin ja kokoontumisiin. Käytettävissä ovat eri kokoiset juhlasalit ja luentoluokat sekä moderni auditorio AV-välineineen.

Tarjoamme myös monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin ja TYHY-toimintaan. Idyllistä pihapiiriä ympäröi esteetön luontoreitti, jonka varrelta löytyy frisbeegolfrata, laavu ja nuotiopaikka. Piha-alueella on myös oma beach volley -kenttä ja liikuntatiloissa onnistuu mm. salibandy, koripallo, lentopallo ja sulkapallo. Halutessasi voit yhdistää liikunta- tai virkistyshetken vaikka osaksi kokouspäivää.

Vuokrattavat kokoustilat

  • Auditorio (max 140 hlöä)
  • Korpisaarisali / liikuntasali (max 220 hlöä)
  • Vanha juhlasali (max 150 hlöä)
  • Ravintola Katajanmarja (max 130 hlöä)
  • Erikokoisia luento- ja luokkatiloja (15-50 hlöä)
  • Kamari / kokouskabinetti (max 10 hlöä)
  • Sauna (10 hlöä)Opiston ravintolat

Opistollamme toimii kaksi ravintolaa, ravintola Katajanmarja Opistontien kampusalueella sekä ravintola Lakia Ilmajoentiellä. Palvelemme kokous-, juhla- ja majoitusasiakkaitamme ravintola Katajanmarjassa.

Ravintola Katajanmarja hoitaa ruokailut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Taitava henkilökuntamme on laatinut tarjoiluihin erilaisia valmiita kokonaisuuksia, joita voidaan räätälöidä myös asiakkaan toiveen mukaan.

Ilmoitathan kasvisruokailuista ja erityisruokavalioista varauksen yhteydessä, jotta ravintolan henkilökunta osaa varautua tarpeisiisi.


Ravintoloidemme OivaraportitMajoitus

Opistolla on mahdollisuus yöpyä edullisesti rauhallisessa maalaismiljöössä, majoitustilaa kampusalueella on n. 150 henkilölle. Tarkempia tietoja majoituksesta ja huonehinnoista löydät täältä.Ota yhteyttä, teemme mielellämme tarjouksen!

Tilavaraukset puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Palvelemme arkisin klo 9.00-15.00
LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Palvelemme arkisin klo 9.00-15.00

Jaa sivu