Luovan kirjoittamisen kesäkurssi

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Luovan kirjoittamisen kesäkurssi


Kurssilla keskitymme novellin ja romaanikäsikirjoituksen kirjoittamiseen. Pohdimme ideointia ja taustatyötä ennen kirjoittamista sekä toisaalta palautteen merkitystä ja editointia kirjoitusprosessin aikana. Harjoittelemme kokonaisuuden rakentamista yksi proosan elementti kerrallaan, kuten tekstin kertoja, henkilöhahmot, rakenne ja miljöökuvaus. Virittelemme luovuutta. 

Kurssiin kuuluu erilaisia kirjoitusharjoituksia, joissa voi työstää keskeneräistä tekstiään tai antaa syntyä jotain aivan uutta. Kokeilemme palautteen antamista ja vastaanottamista. Kurssi sopii vasta-alkajasta tavoitteelliseen harrastajaan. 

Opetustuokioiden jälkeen iltaisin on aikaa jatkaa oman tekstin työstämistä tai lähteä inspiroitumaan luonnosta tai muiden kurssilaisten tapaamisesta. 

Ajankohta

ma-to 22.-25.7.2024 (ma klo 12.30-16.45, ti-to klo 9-15.30)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

23 oppituntia

Opettaja

Merja Mäki

Hinta

Hinta 310 € sisältäen opetuksen, lounaan ja kahvin

Kurssimaksun voi maksaa opiston toimistoon kurssin aikana.

Majoitus

Kurssin aikana on mahdollisuus majoittua opistolla. Majoituksen hinta on huoneesta riippuen 33 € tai 30 € / hlö / yö. Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 12 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta on kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ke 3.7.2024 mennessä tästä linkistä.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu