Intialainen päähieronta

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Intialainen päähieronta



Tämän kurssin avulla opit rentouttavan kehollisen tekniikan, jota voit käyttää työnä ammattisi ohessa tai läheisten olon helpottamiseen. Saat kurssin suorittamisesta diplomin.

Intialainen päähieronta lähti leviämään maailmalle intialaisen Narendra Mehtan luomana 1970-luvun lopulla. Hän opiskeli 70-luvulla Englannissa fysioterapiaa ja ihmetteli, miksi ei länsimaissa opeteta päähierontaa. Niinpä hän kehitti oman, erittäin tehokkaan ja rentouttavan menetelmänsä, joka hyvää tekevyytensä vuoksi lähti leviämään nopeasti Suomeenkin.

Pään hieronta on todellakin hyvin rentouttavaa. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, käsivarsia, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia. Käsittely soveltuu erinomaisesti esim. päänsärkyyn, niskahartiavaivoihin, stressin hoitoon ja unettomuuteen. Yleinen jännittyneisyys ja ahdistuneisuuskin voivat lievittyä. Rentoutuminen vaikuttaa myös keskittymiskykyyn ja luovuuteen, lisäksi kuona-aineiden poistuminen kehosta tehostuu rentoutumisen myötä. Kehossa vapautuvat endorfiinit voivat myös antaa mieleen voimia sekä lisätä elämäniloa.

Kurssi sisältää teoriaa, mutta suurin osa ajasta tehdään käytännön harjoituksia pareittain. Kurssilla saa siis käsittelyjä itsekin. Kurssin rikkaus on myös se, että kurssilla saat itse erilaisten käsialojen mukaista hierontaa ja saat myös käsitellä erilaisia yläkehon osia; erilaisia kun onneksi olemme.

Tulethan tuoksutta kurssille, koskee myös voimakastuoksuisia hiustuotteita (päähieronnassa hiusten ei tarvitse olla tiptop).

Ajankohta

ma-ke 22.-24.7.2024 (opetus ma 12-17, ti 9-15.30, ke 9-14)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

17 oppituntia

Opettaja

Anne Saariketo

Hinta

220 € sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 33 € tai 30 € / hlö / yö, hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 12 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ke 3.7.2024 mennessä tästä linkistä. Täytämme kurssipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.






Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu