”Opettaja on aina tukena!”

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Opiskelijatarinoita » ”Opettaja on aina tukena!”

Tanja Antila työskentelee opiston Päiväkoti Pääskysaaressa lastenhoitajana ja päiväkodin varajohtajana. Samalla hän opiskelee opistossa avoimen yliopiston kautta kasvatustieteitä ja kertoo opiskeluajastaan näin:

”Opiskelen avoimen yliopistossa kasvatustieteitä ja olen nyt opiston kautta suorittanut perusopinnot ja aineopinnot. Olen ollut tyytyväinen, koska opisto on lähellä, mutta toki korona aika muutti asioita niin, että olemme paljon tavanneet Zoomin välityksellä.

Minulla on ollut aivan ihana opettaja (Mari Ahokas) tukena matkalla koko ajan. Häneltä olen aina voinut kysyä, jos on ollut jotain epäselvää. Hän on kannustanut, ohjeistanut ja tsempannut vaikeina hetkinä, kun matkan varrella ei aina ole ollut helppoa yhdistää työtä, perhettä ja koulua. Yhteiset tapaamisemme muiden opiskelijoiden kanssa ovat vahvistaneet motivaatiota, ja ryhmätehtävät tai yksilötehtävät on voinut jakaa muiden ryhmän jäsenten kanssa keskustelemalla ja saamalla vertaistukea.

Yliopiston kautta tulee aikataulu, josta näkee tulevien opiskelujen toteuttamisen aikataulun, ja tehtävät suoritetaan yleensä esseenä tai tenttinä. Tapaamiset suunnitellaan yhdessä niin, että kaikille sopii ja opiskelun pystyy toteuttamaan työn ja muun arjen lomassa. Suosittelen avoimen yliopiston opiskelua, koska tätä kautta on mahdollista suorittaa tutkintoa omassa tahdissa, ja opettaja on aina tukena!”

Jaa sivu