Toinen mahdollisuus

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Toinen mahdollisuus

Toinen mahdollisuus

Haluatko vaihtaa alaa tai aloittaa jotain aivan uutta? Oletko työtön? Juuri työttömäksi jäänyt tai pitkäaikaistyötön, kotiin lasten kanssa jäänyt, lomautettu, ilman töitä oleva maahanmuuttaja tai muu työllisyyspalveluiden asiakas? Tarjoamme sinulle maksuttoman opiskelumahdollisuuden Etelä-Pohjanmaan Opistolla! 

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt rahoitusta Etelä-Pohjanmaan Opiston Toinen mahdollisuus -hankkeelle. Rahoituksen turvin voit opiskella 2-4 kk opistolla Ilmajoella ilmaiseksi. Voit siis tutustua itseäsi kiinnostavaan alaan ja uusiin mahdollisuuksiin ilman taloudellisia riskejä. Voit aloittaa opinnot milloin tahansa hankkeessa mukana olevien opintolinjojen ja koulutustarjonnassamme olevien kurssien opetusaikataulun mukaan. Teemme jokaiselle henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman jo hakuvaiheessa!

Koulutuksen sisältö

Voit valita vapaasti itseäsi kiinnostavan alan ja opiskelumahdollisuuden. Tarjolla olevia aloja ovat mm.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille, ilman työtä tai opiskelupaikkaa oleville tai alanvaihtoa suunnitteleville henkilöille. Ensisijaisesti koulutuspaikkaa voivat hakea Seinäjoella ja Ilmajoella asuvat työllisyyspalveluiden asiakkaat.

Ajankohta

Voit aloittaa opinnot milloin tahansa hankkeessa mukana olevien opintolinjojen ja avoimen yliopiston kurssien aikataulujen mukaan. 

Toteutus

Lähiopetus Etelä-Pohjanmaan Opistolla Ilmajoella, lisäksi kursseilla voi olla verkko-opetusta ja itsenäistä työskentelyä.

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Laura Ekberg, Etelä-Pohjanmaan Opisto, puh. 050 534 4998, laura.ekberg@epopisto.fi
Opiston toimisto, puh. 06 425 6000, toimisto@epopisto.fi


TOINEN MAHDOLLISUUS – KOULUTUKSEN ESITE (PDF)Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Laura Ekberg, puh. 050 534 4998 tai laura.ekberg@epopisto.fi
Opiston toimisto, puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu