Minulla on tarina – luovan kirjoittamisen kurssi

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Minulla on tarina – luovan kirjoittamisen kurssi

MINULLA ON TARINA – LUOVAN KIRJOITTAMISEN KURSSI

Jokainen ihminen on täynnä tarinoita, ja jokainen tarina on arvokas. Onko sinulla valmis tarina, jolla ei ole vielä muotoa, eikä ulospääsyreittiä? Mietitkö, kuinka sanoittaa elettyä elämää tarinaksi? Onko sinulla arvokas kokemus tai mukana kantamasi tarina, jonka haluaisit tallentaa paperille tai tiedostoksi, mutta et oikein tiedä miten tarttua siihen?

Kurssilla etsimme yhdessä muotoa ja mahdollisuuksia tämän tarinan työstämiselle. Harjoittelemme proosan keinoin omaelämäkerrallista kirjoittamista ja oman elämän pienten, ja miksei vähän suurempienkin, tapahtumien sanoittamista.

Teemme erilaisia kirjoitusharjoituksia, keskustelemme ja jaamme ajatuksiamme kirjoittamisesta. Työskentelemme tekstipajalähtöisesti, mutta myös ryhmästä nousevat tarpeet otetaan huomioon. Kurssi on tarkoitettu kaikenlaisille kirjoittajille, ja sille voi osallistua myös ilman kokonaista ajatusta tarinasta. Voit siis olla vasta-alkaja tai jo rutinoitunut pöytälaatikkokirjoittaja.

Tule rohkeasti tutustumaan luovan kirjoittamisen mahdollisuuksiin avata sisäinen tarinalippaasi. Jokainen ihminen on tarinan arvoinen!

Jos haluat, voit varautua lähettämään ennakkotehtävänä max. kahden liuskan mittaisen näytteen kenties vireillä olevasta tarinastasi. Ohjeet lähettämiseen saat kurssikutsun mukana lähempänä kurssia. Ennakkotehtävä ei ole pakollinen

Ajankohta

29.7.- 31.7.2019 (ma klo 12.15 -17.15, ti klo 9-17., ke klo 9-14.)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

18 oppituntia

Opettaja

FM Helena Murtonen-Leppä

Hinta

220 €, sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit

Kurssimaksun voi maksaa opiston toimistoon kurssipäivien aikana.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 31 € tai 28 € / hlö / yö, hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 11 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.7.2019 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu