Luova kirjoittaminen ja julkaisuprosessi

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Luova kirjoittaminen ja julkaisuprosessi

LUOVA KIRJOITTAMINEN JA JULKAISUPROSESSI

 

Kirjailija Marko Hautalan luovan kirjoittamisen kurssilla perehdytään tarinan rakenteeseen ja etsitään juuri omalle kirjoittajaluonteelle sopivaa tyyliä tai lajityyppiä sekä keinoja päästä kirjoittamiselle otolliseen mielentilaan.

Hyvässä tarinassa on kyse vahvasta tunnelmasta. Kurssiin sisältyy myös kirjoitusharjoituksia ja keskustelua. Keskusteluun osallistuminen ja omien tekstien ääneen lukeminen on vapaaehtoista. Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajista edistyneisiin. Osallistujat saavat vinkkejä ja näkökulmia, joita voi soveltaa sekä tekeillä olevaan tekstiin että uusien ideoimiseen, olivatpa ne sitten novelleja tai romaanikäsikirjoituksia.

Viimeisen kurssipäivän vetää tietokirjailija-kustantaja Tiina Hautala. Silloin pohditaan, millä tavoin oman tekstin voisi saada julki ja opastetaan kustantamoihin ja kustannustapoihin sekä kustannusmaailman lainalaisuuksiin. Päivän aikana käydään läpi myös sopimuskäytäntöjä, omakustantamista sekä markkinoinnin eri puolia tekstintekijän kannalta.

Ajankohta

27.-30.7.2020

Laajuus

24 oppituntia

Opettajat

Marko ja Tiina Hautala

Hinta

280 € sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoitus kahden hengen huoneessa huoneen tasosta riippuen 31 € tai 28 €/hlö/yö. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 11 €/yö. Huoneissa on liinavaatteet ja pyyhkeet, joten tarvitset mukaasi vain henkilökohtaiset tarvikkeet.

Lisätietoja majoittumisesta ja ruokailuista sähköpostitse lähetettävän kurssikutsun mukana lähempänä kurssin alkua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 8.7.2020 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Ennakkotieto, muutokset mahdollisia.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu