Keppihevosleiri nuorille

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Keppihevosleiri nuorille


Kesäinen keppihevosleiri nuorille!

Tervetuloa mukaan yleisleirille, jolla harjoitellaan kouluratsastusta, esteitä, mounted gamesia, maastoja ja muita lajeja mahdollisuuksien mukaisesti. Tämä leiri sopii sinulle, joka haluat tehdä erilaisia asioita tuttujen lajien lomassa! Kaikki ohjatut tunnit pohjautuvat oikeaoppisen suoritustekniikan hiomiseen ja hakemiseen. Yleisleireillä harjoitellaan itse ratsastuksen lisäksi kehonhuoltoa ja rentoutumista, jotka ovat tärkeitä joka urheilulajissa. Leiri on suunnattu 12 vuotta täyttäneille osallistujille.

Leirin ohjaaja Rosie Mulari kertoo itsestään näin:

Olen toimelias, reipas ja aktiivinen nuori naisenalku Hyvinkäältä. Keppihevoset ovat kulkeneet mukanani vuodesta 2014 saakka, ja nyt lukio-opintojeni ohella olen voinut työllistää itseni rakkaan harrastukseni avulla. Työnkuvaani kuuluvat leirit ja tilaus- sekä myyntikeppihevoset varusteineen. Harrastuksen aktiivisella urheilupuolella olen henkeen ja vereen kouluratsastaja, ja kisaan lajissani useasti ja paljon. Taskussani minulla onkin yli 200 koululuokkien voittoa ja kaksi koulualuemestaruutta sekä sijoituksia SM-kisoista.

Leirillä apulaisohjaajana toimii Onni Pasuri,ja hän kuvailee itseään seuraavasti:

Olen 18-vuotias pidemmän linjan keppihevosharrastaja Etelä-Suomesta. Aktiivisia harrastusvuosia tulee tänä vuonna täyteen kokonaiset viisi ja siihen on mahtunut niin kilpailemista ja tuomarointia aina SM-tasolle asti, kilpailuiden järjestämistä ja muutaman keppihevosenkin olen ehtinyt tekemään. Leirit ovat vaikuttaneet omaan harrastamiseen vahvasti, jonka vuoksi on mahtavaa päästä tarjoamaan samaa mahdollisuutta myös muille!

 

Ajankohta

ti-to 25.-27.7.2023 (ti klo 15-21, ke 9-21 ja to klo 9-14.15)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

20 oppituntia

Opettaja

Rosie Mulari

Hinta

Hinta 175 € sisältäen opetuksen, majoituksen sekä ruokailut

Leirimaksun voi maksaa opiston toimistoon leirin aikana.

Majoitus

Kurssin aikana voi majoittua opistolla. Hintaan sisältyvät ruokailut leiriohjelman mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Lisätietoja majoittumisesta on kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ke 5.7.2023 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu