Jomon Shindo®-peruskurssi

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Jomon Shindo®-peruskurssi

Shindo tarkoittaa sydämellistä tapaa tehdä


Shindo® on kehotyöskentelyyn perustuva menetelmä, jossa lempeän venyttelyn avulla voi vapautua turhasta mielen ja kehon jännityksestä. Shindossa opetellaan oman kehon kuuntelua. Sen myötä voidaan parantaa omaa elämänlaatua ja hyvinvointia, joten kurssi on mahdollisuus lepoon ja virkistymiseen. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille.

Peruskurssilla tutustutaan Shindon venytyksiin ja tehdään rentousharjoituksia. Kurssilla tutustutaan myös Jomon -kiertotaivutusvenyttelyyn, joka on Shindo-jatkoa.  Harjoitukset tehdään lattiatasolla tai voidaan soveltaa kullekin sopivaksi esim. tuolilla istuen. Kurssilla opitaan myös kunnioittavaa kosketusta hoidollisesti: varvashoito, hartiahoito ja selän hoitoa. Ota mukaasi oma huopa tai jumppamatto ja tyyny sekä joustavat vaatteet ja vesipullo. Hiki ei tule, mutta aineenvaihdunta lähtee liikkeelle!


Ohjaajana kurssilla toimii Riitta Mursula-Innanen.

Riitan esittely:

Olen Jomon-Shindo®-kouluttaja ja -hoitaja. Shindo valloitti minut yli 20 vuotta sitten, ensin venyttelyryhmässä ja myöhemmin koulutuksissa. Olen ohjannut Shindoa vuodesta 2007 ja lajissa minua viehättää sen elämänmyönteisyys, monipuolisuus, jatkuva kehittyminen ja sen soveltuminen eri ikäisille erilaisiin elämäntilanteisiin. Shindo on tuonut elämääni paljon hyvää, jonka haluan laittaa ilolla kiertoon.

Viikkotuntien lisäksi ohjaan lyhytkursseja, työpajoja ja koulutan ohjaajia. Menetelmä on helppo ja yksinkertainen tapa arjen hyvinvoinnin tukemiseen. Shindon seurassa syntyy levollinen ilmapiiri, jossa on helppo hengittää ja hellittää ylikuormaa. Tarjolla on kullekin omaan tilanteeseen sopivia haasteita tai myötuntoista tukea. Shindon viesti on sydänlämpöinen kohtaaminen ennen kaikkea itsensä, mutta myös ryhmän sanattomankin tuen avulla.

Ajankohta

28.-29.7.2022 (to klo 15-20 ja pe klo 9-14.15)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)

Laajuus

12 oppituntia

Opettaja

Riitta Mursula-Innanen

Hinta

127 € sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 31 € tai 28 € / hlö / yö, hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 11 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 7.7.2022 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu