Sonjan keittiössä – Hyvää arkiruokaa helposti

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » Sonjan keittiössä – Hyvää arkiruokaa helposti

SONJAN KEITTIÖSSÄ – HYVÄÄ ARKIRUOKAA HELPOSTI (3 op, verkkokurssi)

Kurssi soveltuu kaikille suomalaisesta perusruoanvalmistuksesta kiinnostuneille ja antaa valmiuksia arjen ruoanlaittoon terveellisestä näkökulmasta! Kurssin voit suorittaa itsenäisesti työskennellen.

Kurssi on koostettu kymmenen erilaisen perusruoanvalmistusta esittelevän videon ympärille, joiden avulla voit valmistaa ruoat omaan tahtiin kotona ja opetella terveellisen ja itselle mieluisan ruoan valmistusta. Materiaalien perustana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset ja terveelliset elämäntavat, joiden pohjalta jokaisen on helppo omaksua omaan arkeen sopivat menetelmät ja miettiä itselle sopivia vaihtoehtoja.

Kurssilla perehdytään laajaan materiaaliin ja keskustellaan kurssin aiheista myös yhteisesti. Voit halutessasi suorittaa videoihin liitetyt tehtävät ja palauttaa ne opettajalle saadaksesi palautteen. Sinulla on myös mahdollisuus suunnitella kolme muuta kokonaisuutta, joita voit käyttää helpottamaan omaa arkeasi myös jatkossa ja saat työkaluja omaan työskentelyyn. Opettajan henkilökohtainen ohjaus on aina saatavilla tarvittaessa.

Kurssin sisältö

  • Perusruoanvalmistus videoita hyödyntäen (aiheina mm. kinkkukiusaus, murekkeet ja lihapullat, ruskean kastikkeen valmistus, erilaiset pääruokasalaatit, pizza, broilerkastike, terveelliset välipalat, lohikeitto, lasagne, leivonta)
  • Ravitsemus ja ruokavalinnat
  • Ateriasuunnittelu
  • Arjen raaka-aineet ja hankinta

 

Kurssin suorittamiseksi tarvitset ainoastaan tietokoneen, kaiuttimet sekä nettiyhteyden. Oppiminen tapahtuu Moodle-oppimisalustalla, jonne saat tunnukset ja materiaalit käyttöösi.

Ajankohta

1.4.2020 alkaen

Opettaja

Sonja Metsä-Turja, emäntä, kotitalouden opettaja

Hinta

90 € sis. opetuksen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 1.4.2020 mennessä tästä linkistä.

 

 

Ennakkotieto, muutokset mahdollisia.

LISÄTIETOJA

Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi

Jaa sivu