AMK-valmennus

ep-lintu

Etusivu » Koulutustarjonta » Lyhytkurssit » AMK-valmennus

Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalle!

Yhteishaussa ammattikorkeakoulujen sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalla käytetään valintakoetta, mikäli hakija ei tule valituksi todistusvalinnan kautta. Me autamme sinua valmentautumaan valintakokeeseen monipuolisesti ja laajasti!

Valmennuksessa keskitytään päätöksentekotaitoihin, eettisiin taitoihin sekä suomen kieleen ja tekstin ymmärtämiseen. Saat tehokasta kertausta myös matematiikan ja englannin osioihin. Valmennuksen aikana tehdään harjoitustehtäviä sekä pohditaan tarkoituksenmukaista ajankäyttöä, vastaustekniikkaa ja vaikeiden kysymysten ratkaisuja.

Opiskeluaika

Valmennus ajalla 26.4.-20.5.2021

Valintakoe

Ammattikorkeakoulut järjestävät yhteisen valintakokeen melkein kaikkiin yhteishaun koulutuksiin. Valintakoe on digitaalinen valintakoe, jonka teet omalla kannettavalla tietokoneella.

Keväällä 2021 valintakoe järjestetään 31.5.-4.6.2021. Valitset valintakoepäivän ja koepaikan samalla, kun täytät hakulomakkeen.

Lisätietoja osoitteessa www.ammattikorkeakouluun.fi

Hinta

390 € sisältäen opetuksen ja lounaan

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 19.4.2021 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Satu Koskenmaa (sosiaali- ja terveysalan vastuuopettaja)
puh. 044 432 5617 tai satu.koskenmaa@epopisto.fi

Jaa sivu